GRILLROOM & SPARERIBLIJN JAFFA

GRILLROOM & SPARERIBLIJN JAFFA Al 30 jaar Egyptisch-Grieks grillrestaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 857 beoordelingen
14 okt 2019 om 7:44 Eten was koud, alle gerechten waren vies van saus, drank berekend maar niet geleverd. Slechte service
14 okt 2019 om 6:57 Eten was prima, bezorger vriendelijk
13 okt 2019 om 23:27 Veeeeel te lang moeten wachten. Maar eerlijk is eerlijk, de spareribs waren super lekker. Shoarma vond ik wel okee maar kan beter. Patat vind ik nooit lekker met bestellen maar zit er nou eenmaal bij. Overigens wordt de telefoon nooit opgenomen, erg naar!
13 okt 2019 om 21:57 Shoarma en patat waren beide koud. Shoarma smaakte ook anders dan normaal!!
13 okt 2019 om 21:06 Eten was anderhalf uur te laat. Verkeerde spare ribs gekregen, pita broodje kneiterhard en verbrand. Patat en shoarma ijskoud. En te weinig saus ontvangen. Niet te bereiken via telefoon, ze nemen gewoon niet op.
12 okt 2019 om 21:40 Eten was lekker maar we hebben 2uur moeten wachten op het eten. Ter compensatie was er wel een fles wijn aangeboden.
12 okt 2019 om 20:38 Mijn eten is nooit aangekomen. Ik heb 5x gebeld maar geen gehoor. Echt slecht.
8 okt 2019 om 21:03 Dit keer vond ik een vreemde smaak aan de patat zitten, voor de rest prima verzorgt en DIV malen eerder besteld en was altijd goed. P.S wel een erg klein zielig zakje mayonaise , absoluut niet voeldoende en dat voor 0,55 cent
8 okt 2019 om 10:19 Helaas deze keer een mindere ervaring met grillroom Jaffa. 's Middags spareribs besteld voor 18:45u, verkeerde bezorging om 18:15u, uiteindelijk (pas!) om 19:15u geleverd. Vervelend. Eten zelf was verder lekker: mals en warm.
7 okt 2019 om 12:23 Very good spareribs!
7 okt 2019 om 10:26 De slapste patat die ik ooit heb gegeten. Leek ook niet gaar te zijn. Spareribs waren wel lekker.
6 okt 2019 om 21:09 Zeer slecht het eten was koud . Heb meer dan uur zitten wachten op me eten . Ga hier nooit meer bestellen